Smartphones och tillbehör

De smartphones eller smarta telefoner vi använder dagligen är faktiskt små datorer som ofta kan mycket mer än vad vi använder dem till. Mängden appar att ladda ner till sin telefon är närmast oändligt och det är även tillbehören. Vi pratar då om de enklaste skalen till avancerad optik till kameran.

Bor du utanför de större städerna kan det vara svårt att hitta allt på orten. Köp dina mobiltillbehör online istället. Det finns ett enormt urval hos nätbutikerna och du kan i lugn och ro välja vad du vill köpa. Ett vanligt tillbehör är en hands free som gör att du kan svara i bilen.

Utgå från din telefon

Det är hur du använder din telefon som avgör vilka tillbehör du behöver. Pratar du mycket i telefonen genom hands free kan du ha ett skyddande fodral som du inte behöver öppna då du ska prata. Använder du din telefons GPS behöver du istället en hållare till telefonen att fästa i bilen.

Några extra laddkablar

Det finns ingenting som är så förargligt som att strömmen tar slut i telefonen. Se till att du har en speciell laddkabel i bilen. Du kan även ha en kabel av båda sorterna lightning och micro-usb med på resan, då kan du alltid låna en laddare oavsett du har en iPhone eller Androidtelefon.